Согласно со закон за Трговски друштва и други правни лица регистрација на:

 

  Согласно со закон за Трговски друштва и други правни лица регистрација на: Согласно со закон за Трговски друштва и други правни лица регистрација на:
    1. Самостојни вршители на дејност   

    2. Трговски друштва ДОО   

    3. Трговски друштва ДООЕЛ   

    4. Здруженија на граѓани

Адреса

ул. Емил Зола бр. 4 локал 4

1000, Скопје

Република Македонија

Контакт инфо

EmailОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон 1070 398 734

Телефон 2078 768 020